Ordu İnsani Yardımlaşma Derneği (ORİSYAD), Ordu’nun Akkuş ilçesinde 40 öğrenciyi giydirdi.

Ordu’da engelli ve ihtiyaç sahibi aile ve kişilere yardım amaçlı çalışmalarıyla tanınan ORİSYAD, Akkkuş ilçesinde 40 öğrenciyi sevindirdi. ORİSYAD, ilçenin Halil Uşağı ve Musullar Mahallesi İlköğretim Okullarında öğrenim gören 40 öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı hediye etti.

İlçe merkezinden 170 km uzaklıkta bulunan okullarda öğrenim gören öğrencileri kış öncesi sevindirmeyi amaçladıklarını belirten ORİYAD Başkanı Murat Ilgaz, 40 hayırsever tarafından kendilerine emanet edilen hediyeleri öğrencilere ulaştırdıklarını belirtti.

Ilgaz, “Özellikle yüksek ilçelerdeki kırsal alanda bulunan okullardaki öğrencilerimizi sevindirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah bu sayıları 1000’e tamamlayıp 1000 çocuğumuza hediye götüreceğiz. Önümüzdeki ay Kumru ilçesinde 50 yavrumuza daha hediyelerini götüreceğiz. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Hediye vermek isteyen hayırsever vatandaşlarımız bizimle irtibata geçebilir. Nakdi yardım kesinlikle kabul etmiyoruz. Beden ölçüleri ve ayakkabı numarası ve hediye alınacak yavrumuzun ismini vererek hayır sahibinin iştirakini sağlıyoruz” diye konuştu.