Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası(TOÇ BİR-SEN) Ordu Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Kemal Yılmaz’ı ziyaret etti.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Yılmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarete, TOÇ BİR-SEN Başkanı Şenol Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Kemal Yılmaz, ziyarete katılanlara teşekkür etti. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak memurların haklarını iyileştirmeyi ve korumayı ilke edindiklerini belirten Yılmaz, "Memur sendikaları ile dün olduğu gibi bugün de uyumlu çalışacağız. Sendikalardan gelen memurların haklarını iyileştirmeye yönelik taleplere ise her zaman olumlu yaklaşacağız" dedi.

TOÇ BİR-SEN Ordu Şubesi Başkanı Şenol Taşkın, yenilenen yönetim kurulu üyeleri ile çalışmaların ivme kazanacağını, başta üyeleri ve tüm memurlar için her zaman aktif rol alacaklarını söyledi. Yönetim kurulu üyelerinin İl Müdürü Kemal Yılmaz’a görevinde başarı dilemesinin ardından ziyaret sona erdi.