Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun ulaşım ağını örmeye devam ediyor.

Büyükşehir’e bağlı ekipler bir yandan sıcak asfalt çalışmalarını yürütürken, diğer taraftan da sıcak asfalt öncesinde yeni yollar açmaya devam ediyor. 752 kilometrelik dev yatırımın başlangıcını yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kendi ekipleri ile de hummalı bir çalışma yürütüyor. 19 ilçenin tamamında sıcak asfalt, stabilize yol, bakım ve onarım faaliyetlerine aralıksız devam eden Büyükşehir, son bir hafta içerisinde sadece stabilize yol olarak 54 kilometrelik çalışma yürütmesi ile büyük dikkat çekti.

Vatandaşlarında arazi konusunda destekleri ile birlikte yeni yollar açmaya da devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, son bir haftada 19 ilçenin tamamında 54 km stabilize yol, 19 km asfalt bakımı, 5 km yol onarımı, 47 km hendek temizliği ve 73 km de reglaj çalışması yürüttü.

EN ÜCRA KÖŞELERE ULAŞIM

Başkan Enver Yılmaz, hazırlanan program dahilinde sürdürülen yatırımların Ordu’nun geleceğini sağlam temeller üzerine oturtacağını belirtti. Yılmaz, “Ordu’nun her köşesinde, özellikle ulaşım ve su konusunda bir örümcek ağı gibi hizmetlerimiz devam ediyor. Mahalle yolları ve grup yollarının yanı sıra, en ücra köşede bile ulaşımı sağlamak için yoğun çaba gösteriyoruz. Özellikle 752 km’lik asfalt ihalemizin sürecinde kısa bir süre sonra ortaya çıkacak olan sıcak asfalt yollarla, hemşehrilerimiz sağlıklı ve uzun ömürlü yollara kavuşacaklar. Türkiye’nin en büyük yol ihalelerinden birini hayata geçirdiğimiz için gururluyuz. Ordu Büyükşehir Belediyesi tüm çalışanları ile birlikte, bu il de yaşayanların refahı için hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın verdikleri destekle hizmetlerimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.