Ordu’nun Fatsa ilçesinde 75 yaşındaki Necati Genç, Kumru ilçesinden 61 yaşındaki Lütfiye Genç ile nikah masasına oturdu ve ikinci baharı birlikte yaşamanın startını verdi.

Daha önceden Şükriye Genç ile bir evliliği olan ve bu evlilikten 5 çocuk sahibi olan 75 yaşındaki Necati Genç, eşinin vefatı nedeniyle yalnızlığa çok fazla dayanamadı ve bir aracı vasıtası ile tanıştığı Kumru ilçesinden 61 yaşındaki Lütfiye Genç ile Fatsa Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde yeniden nikah masasına oturdu.

Şahitlerin huzurunda Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta tarafından nikahları kıyılan Necati-Lütfiye genç çiftinin bu töreninde ilginç görüntüler de yaşandı. Çiftler yakınlarının istekleri üzerine birbirlerinin ayaklarına basmayı da ihmal etmediler. Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta çiftlerin “Evet” onaylarını aldıktan sonra, “Evlilik cüzdanını kime vereyim?” diye sorduktan sonra cüzdanı “Evde patron yenge olsun” diyerek Lütfiye Genç’e takdim etti.

NECATİ AMCADAN İLGİNÇ CEVAP

Nikah töreninden sonra konuşan Necati Genç, duygularını ifade ederken, “Mutlu olmak için bu yola çıktık” dedi.

Nikahta bulunan kişiler Necati Genç’e “Allah sizi mesut etsin, Allah size çoluk çocuk nasip etsin” demesi üzerine, “Hiç de ümidim yok ama inşallah” diye cevap verdi.

Lütfiye Genç ise, “İyi olmayı, mutlu olmayı düşünüyorum. Onun için evlendim” diye konuştu. Necati Genç’in yaşamını birleştirdiği 61 yaşındaki Lütfiye Genç’in de daha önceden 2 kez evlilik yaptığı ve iki eşinin de hastalıkları nedeniyle vefat ettikleri öğrenildi. Lütfiye Genç’in daha önceki ikinci evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor.