Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Biz AK Parti ailesi olarak kardeşler topluluğuyuz. Ordu bizim aşkımız, davamız, canımız. Ordu’ya hizmet sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek. Tüm gücümüzle Ordu’yu daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Perşembe AK Parti 5. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongrede söz alan Başkan Yılmaz, Ordu’ya hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi. Ordu’yu 2017 yılına kadar yeniden inşa edeceklerini ve değişimin hissedileceğini belirten Başkan Yılmaz, "Milletvekilliği dönemimizde yaptığımız hizmetler, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

PERŞEMBE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Perşembe ilçesine yeni projelerin müjdesini veren Başkan Yılmaz, "1 milyon liralık kent meydanı projesi bugün itibariyle sonuçlandı. Yüklenici firma, bugün devir teslim aldı ve başladı. Tam 75 gün sonra yani 2.5 ay sonra hizmete açılacak. İnşallah Perşembe ilçemiz çok güzel bir meydana sahip olacak. Ordu’muzun en önemli 2 sorunu var bir yol iki su. Su ile ilgili Perşembe’nin bir sıkıntısı vardı. Geçen yıl Perşembe ilçesiyle, Kumru şehir merkezinde sular akmadı. Dolayısıyla bizim acil müdahale etmemiz lazım. Göreve gelir gelmez 15 günde ihalemizi yaptık. Tam 1 milyon liralık maliyetle birlikte bu yaz Perşembe ilçemizin mümkün olduğu kadar susuz bırakmamaya çalıştık. 1 milyon liralık yatırım yaptık. Bu yıl şehir merkezinin su problemini çözdük. 2015 yılında yani Ocak ayından itibaren Perşembe ilçemizin ödeneğini ayırdık. Projesini yaptık. Tam 2.5 milyon liralık suya yatırım yapmak suretiyle Perşembe ilçemizin tamamının su meselesini inşallah 2015 yılında bitiriyoruz. Bu da Perşembe ilçemize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

SEÇİLECEK ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti teşkilatlarına seslenen Başkan Yılmaz, "Sizleri tebrik ediyorum. Hakikaten buradaki aday tanıtımımızda muhteşemdi. Hatta örnek gösterdik. Arkadaşlar bu kongreyi ve o tarih de aday tanıtımını yapabilmek bir kültürün neticesidir. Bir birikimin neticesidir. Şu salonun güzelliğine ve dizaynına bakın, şu organizasyona bakın. Türkiye’de 105 tane parti var 100 tanesi böyle program yapamaz. Genel merkezlerde dahil olmak üzere dolayısıyla biz kurumsal kimliği ve niteliği oturmuş bir partiyiz. Bu güzel organizasyonu yapan ilçe teşkilatımıza katkı veren belediye başkanımıza, il teşkilatına gönülden teşekkür ediyorum. Katılım gösteren başta milletvekillerimiz olmak üzere herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Yeni yönetimde görev alacak veya almayacak arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye sözlerini tamamladı.