Osmaniye’yi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) temsil eden Osmaniye Gençlik Spor Bayan Basketbol Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları ile birlikte Türkiye Kupası grup eleme maçları öncesi Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kadir Kara’nın şansına her zaman inandığını ifade eden Kulüp Başkanı Murat Teke, “Bu ziyaretimiz bizlere büyük güç verecek ve Türkiye Kupası’nda önemli bir başarı kazanacağız. Başkanımız güler yüzü, samimi yaklaşımı ile önemli maçlarımızda bizlere büyük şans getirdi. Başkanımın şansına güvendiğimiz için 23-25 Ekim tarihinde Çanakkale, Gemlik ve Yalova’da oynanacak Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 sezonu Kadınlar Türkiye Kupası grup eleme maçları öncesi kendisini ziyaret ettik. Başkanımız bizlere geçtiğimiz yıl ve bu sezon öncesi her türlü desteği verdi. Kendisine Osmaniye basketbol camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Kupası’nda mücadele edecek takım oyuncularına başarılar dileyen Başkan Kadir Kara, bayan basketbolcular ile tek tek tanıştı. Osmaniye’nin Murat Teke’nin başkanlığında önemli bir marka değeri olan bir takım kazandığını ifade eden Başkan Kadir Kara, bu oluşuma destek veren ve bu başarıda büyük katkıları olan isimlere Osmaniye adına teşekkür etti.

Osmaniye Gençlik Spor Bayan Basketbol takımının 1. Lig’de mücadele edecek olmasının sadece basketbol camiasının değil, Osmaniye için büyük bir kazanım olduğunu dile getiren Başkan Kara, imkanları ölçüsünde maddi ve manevi olarak her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyledi. Bu yıl TKBL mücadele edecek takımların bir kulüp takımı olduğunu ama Osmaniye Gençlik Spor Kulübü’nün bir şehrin takımı olduğunu söyleyen Kara, “Takımın yanında şehrin büyük bir desteği olacağına inanıyorum. Her maçta salon seyirciler ile dolacaktır. Osmaniye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan bu takıma hemşehrilerim fazlası ile sahip çıkacaktır” dedi.

Kulüp Antrenörü Aydın Uğuz ise iyi bir takım oluşturduklarını söylerken, kendilerine destek veren Başkan Kadir Kara’ya teşekkür etti. Sene içerisinde oynayacakları maçların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile takım ve şehrin birbirine entegre olmasını sağlayacaklarını ifade eden Uğuz, takım olarak Türkiye Kupası’na hazır olduklarını sözlerine ekledi. Ziyarette takıma yeni katılan siyahi oyuncuların sempatik hareketleri ise dikkat çekti.