Osmaniye’nin Ev Sahipliği Yaptığı Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları son buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Masa Tenisi Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları madalya töreni ile sona erdi.

3 gün boyunca 28 takım arasında çekişmeli ve heyecanlı görüntülere sahne olan ve kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda madalyalar sahiplerini buldu.

Türkiye genelinde eş zamanlı 8 ilde gerçekleştirilen Masa Tenisi grup müsabakalarında erkeklerde ve kızlarda 3 takım Türkiye birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanan okul takımları ise şöyle; Erkeklerde Ankara -Keçiören Özel Türk Yurdu Anadolu Lisesi, İstanbul-Beşiktaş T.V.Özel Şişli Terakki Lisesi, Hatay -Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi olurken Kızlarda ise Adana -Çukurova Özel Eral Temel Lisesi, Ankara -Keçiören Özel Türk Yurdu Anadolu Lisesi, İstanbul-Beşiktaş T.V.Özel Şişli Terakki Lisesi.

Başarılı sporculara madalyalarını; Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, Mali İşler Şube Müdürü ve Masatenisi İl temsilcisi Hanifi Kaplan verdi.