AK Parti Iğdır İl Teşkilatı’nın danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti’nin 2015 seçimlerine damga vuracağını ve Iğdır’ın Meclis’te iki milletvekiliyle temsil edileceğini söyledi.

Parti binasında yapılan toplantıya; AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Iğdır İl Başkanı Av Ahmet Tutulmaz, Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda AK Partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra bir konuşma yapan AK Parti Iğdır İl Başkanı Av Ahmet Tutulmaz, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya il koordinatörü olarak katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, yaklaşık 5 aydır Iğdır koordinatörü olarak görev yaptığını, Iğdırlı insanlarla tanışmaktan ve onlarla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Teşkilatlarımız kapı kapı dolaşarak çalışıyorlar. Bu şekilde çalıştıkları için cumhurbaşkanlığı seçiminde ciddi bir kıpırdanmayla oylarımızı artırdık. İnanıyorum ki 2015 seçimlerinde, AK Parti ve teşkilatımız Iğdır’ı Meclis’te iki milletvekiliyle temsil edecektir. Bu da en büyük amacımızdır" dedi.

Türkiye’nin gelişip büyümesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Balık, büyük hayalleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade etti. AK Parti’yi kurduklarında büyük Türkiye hayallerini taşıdıklarına vurgu yapan Balık, "Çok şükür 12 yılda hayallerimizin büyük bölümünü gerçekleştirmeyi başardık. Öteki partilerin vaat bile edemediği şeyleri insanlarımız hizmetine sunduk çok şükür. Devletle millet arasında bir köprü kurduk. Cumhur ile başkanı birleştirdik. İlk defa insanlarımız, kendilerini temsil edenlerle bir arada olmak, ortak acıyı ve sevinci paylaşma noktasına geldi. İlk defa bu ülke cumhurbaşkanını kendisi seçti. Halkla bütünleşen ve halkla yoğrulan bir iktidar partisi olduk çok şükür” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarının ardından toplantının basına kapalı kısmına geçildi.