ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Alğan, "Bize sürekli yarından bahsedilmesini istemiyoruz, biz bugüne talibiz" dedi.

Alğan, kentte bir düğün salonunda düzenlenen "AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları 4'üncü Olağan Kongresi"nde yaptığı konuşmada, partisinin gençliğinin hem memleket meselesini hem de ümmet davasını aynı anda yaşadığını söyledi.

Bu doğrultuda, üreten ve ürettiklerini projeye dönüştüren bir gençlik olduklarını dile getiren Alğan, "Bize sürekli yarından bahsedilmesini istemiyoruz. Biz bugüne talibiz. Bugün de varız. Bugün de memleket meselelerinde ve ümmet davasında rol alabilecek pozisyondayız ve Allah'ın izniyle buna talibiz" diye konuştu. 

Alğan, kongrenin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü de AK Parti'nin gençlere fırsat verdiğini belirterek, "AK Gençlik, duruşunu asla bozmayacaktır. Sokakları talan eden, yakıp yıkmayı özgürlük zanneden, millet malına zarar vermeyi muhalefet sayan gençlik ise ülkemize karanlık günler vadetmektedir. İşte bu nedenle duruşumuz çok önemlidir" değerlendirmesinde bulundu.

Ünlü, 2023 yılı hedeflerine ancak inançlı ve bilinçli genç kadrolarla ulaşılabileceğini ifade etti.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu ise 5 yıldır yürüttüğü görevinde bayrağı teslim ettiğini anlattı.

Destekleri için herkese teşekkür eden Çizmelioğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra gerçekleştirilen seçimde, kongreye tek listeyle katılan Fatih Özata, AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi.