KIRIKKALE (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "İnşallah iyi ve güzel bir seçim ortamı yaşanır. Dileğimiz odur. Bütün partilerin adayları belli oldu. Hepsine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Atalay, Polisevinde düzenlenen Kırıkkale Güç Birliği Toplantısı'nda, parti genel merkezinde seçim kampanyasının hazırlıklarıyla uğraştığını belirterek, sorumluluklarının fazla olduğunu söyledi.

Genel manada siyasi partilerin, adayların hem Kırıkkale hem de Türkiye için zenginlik olduğunu vurgulayan Atalay, "İnşallah iyi ve güzel seçim ortamı yaşanır. Dileğimiz odur. Bütün partilerin adayları belli oldu. Hepsine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Seçime yaklaşık 50 gün var. Şehirlerimizde yoğun seçim kampanyası yaşanacak" diye konuştu.

Atalay, 15 Mayıs'ta Kırıkkale Nur Camisi'nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gelmesinin planlandığını anlattı.

Bu tarihin Miraç Kandili olduğunu dile getiren Atalay, "TRT'de Türkiye geneli mevlit programları oluyor. Onun da Kırıkkale Nur Camisi'nde olmasını istiyoruz. 'Diyanet İşleri Başkanımızın da geleceği güzel bir Miraç gecesi ve günü Kırıkkale'de yaşansın' gibi bir niyetimiz ve hazırlığımız var. Tabii ki bu seçim öncesi tarihlerde bazen sorunlar olabilir. İnşallah bir aksilik olmaz. Şimdilik bu takvimimiz yürüyor" ifadesini kullandı.