ÇANKIRI (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yapamayacakları hiç bir sözü vermeyeceklerini belirterek,"Biz başka partiler gibi atan, sonrada yerine getiremeyince yan çizenlerden değiliz. Yüz yüze bakıyoruz" dedi.

Şahin, Çankırı Mehmet Ali Şahin Kültür Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, merkezin yapıldığı Kırovacık köyüne ilk defa yaklaşık 28 yıl önce ikinci defa ise  2003 yılında geldiğini, bunun üçüncü olduğunu söyledi.

İlk geldiğinde bölgede en büyük sorunun su olduğunu, ikinci geldiğinde ise iktidarlarında bu sorunun halledilmiş olduğunu gördüğünü ifade eden Şahin, "Üçüncü gelişimizde köyümüzde bir merkez açılıyor. Bu tür merkezler önemli. Ama önemli olan başka bir nokta var ki o da bu merkezlerin nasıl değerlendirildiğidir. Burada bir bilgisayar odası, bir kütüphane olmalı. Gençlerimizin zihinsel gelişimine katkı sağlayacak satranç odası olmalı. Burayı gençlerin ilgi duyabileceği yerler haline getirmeliyiz" diye konuştu.

- "Seçimden sonrada bu görevim devam edecek"

Bölgeye her zaman desteklerinin devam edeceğini aktaran Şahin, "Bu seçimlerde milletvekili adayı değilim. Bizim tüzüğümüz bunu öngörüyor. Benimle birlikte 70'e yakın arkadaşımız milletvekili olmayacak ama halkımıza hizmete devam edeceğiz. Şu anda AK Parti genel başkan yardımcısıyım. Seçimden sonrada bu görevim devam edecek. Sizlerin hizmetindeyiz. Bu can tende kaldığı sürece sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

- "7 Haziran seçimlerinde sizden dua ve destek bekliyorum"

İktidarda kaldıkları sürece Türkiye'yi hep ileriye taşıdıklarını belirten Şahin, şöyle devam etti:

"13 yıldır Türkiye'de sizlerin helal oyları ve duaları ile iş başındayız. Siz bizi oylarımızı artırarak iktidara getirdiniz. Türkiye'nin itibarı arttı. Her alanda çok önemli hizmetlere AK Parti iktidarı imza attı. Ama daha yapacak işler var. Bunun için 7 Haziran seçimlerinde sizden dua ve destek bekliyorum."

- "Türkiye'de suyu olmayan bir köy cümlesini duymak istemiyoruz"

Şahin, yapamayacakları şeyler için söz veremeyeceklerini ifade ederek, "Biz başka partiler gibi atan, sonrada yerine getiremeyince yan çizenlerden değiliz. Yüz yüze bakıyoruz. Köylerimizin sorunları olabilir. Biz artık Türkiye'de suyu olmayan bir köy cümlesini duymak istemiyoruz. Ne imkan varsa bu imkanları seferber edip her yerimizi suya kavuşturmak zorundayız" dedi.

Şahin, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ve  AK Parti Çankırı Milletvekili adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu ile birlikte merkezin açılışını yaptı.