AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir’de Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşen 6. Olağan kongrenin ardından mazbatasını aldı.

Yeni il yönetiminin oluşmasının ardından İhlas Haber Ajansına açıklamada bulunan İl Başkanı Aslan, coşku dolu bir kongre yaptıklarını ve Kırşehir’in geleceği ile ilgili alınan kararları Başbakan Binali Yıldırım’a ilettiklerini söyledi.

İl Başkanı Aslan, “Başbakan Yıldırım ile birlikte Kırşehir’de AK Parti Genel Başkan Yardımcılarını, Başbakan Yardımcılarını, Bakanları, Gençlik Kolları Genel Başkanını, Belediye Başkanlarını ve birçok STK Temsilcisini ağırladık.

Kırşehir’in geleceğini ilgilendiren birçok konuyu kongremizde anlattık. 2019 yılının önemini vurgulayarak Kırşehir’de bir yönetim de oluşturduk.

Yaptığımız 6. Olağan kongrenin ardından da yeni oluşan yönetimimizle bir toplantı yaptık.

Hedefimizi her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bizlerle çalışan arkadaşlarımızla birlikte daima ileriye atacağız. Kırşehir toplumda her kademesi ile güçlü bir Türkiye diyor.

Bizlerin nihai hedefini koltuklar değil yaşadığımız şehrin ve ülkemizin kalkınması oluşturmaktadır. Bu noktada Kırşehir halkının da bizleri desteklediğini biliyoruz”dedi.

"Kırşehir AK Parti teşkilatında kırgınlık ve küskünlük yoktur" diyen İl Başkanı Aslan, “Bizim teşkilat yapımızda daima insan odaklı hizmet anlayışı vardır. Bizler küskünlük ve kırgınlıkları bırakarak hizmet edebilme yarışında olan insanlarız.

Kırşehir’de bulunan her yönetici ile birlikte güçlü ve dik duran bir Türkiye’nin temeline bir tuğla koyabilmenin mutluluğunu idrak edeceğiz. İl ve İlçe yönetimine bu minvalde çalışmalarında başarılar dilerim”diye konuştu.

İl Yönetim Kurulunda ise görev dağılımı şöyle gerçekleşti:

Muzaffer Aslan; İl Başkanı, Berat Bıçakçı; Teşkilat İşleri Başkanı, Birkan Orkun Öztürk; Seçim İşleri Sorumlu Başkanı, Murat Seyitgazioğlu; Tanıtım ve Medya Başkanı, Ali Demir; Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Ali Eraslan; Ekonomi İşleri Başkanı, Serhat Duran; İl Muhasibi, Nadir Yağmur; Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Demet Akar Karakoç; İl Sekreteri, Kenan Yağmur; Sosyal Politikalar Başkanı, Bekir Bezirganoğlu; Dış İlişkiler Başkanı, Vehbi Solak; Yerel Yönetimler Başkanı, Mustafa Çelik; AR-GE Başkanı, Mustafa Akgül; İnsan Hakları Başkanı, Cuma Türkyılmaz; Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı