Bursa’nın İnegöl ilçesinde, geçen hafta yapılan genel kurulda iş başına gelen Adem Demirel başkanlığındaki AK Parti ilçe yönetimi görev dağılımı yaptı.

Görev dağılımının da açıklandığı tanışma yemeğine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile partililer katıldı. Şahin, Demokrat Parti’nin üç seçim kazanarak tek başına iktidar olduğunu, ancak darbe ile görevden uzaklaştırıldığını hatırlatarak, “Biz de üç seçim kazandık, 12 yıldır tek başına iktidarız. Haziran 2015’te yapılacak seçimleri de kazanacağız. Demokratikleşme konusunda ciddi hamleler yapıldı. AB konusunda önemli adımlar atıldı. Ekonomide mali disiplinden taviz vermeyen başarı, bütün seçimlerde, referandumda ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizlere başarılar getirdi” dedi.

“17 ve 25 Aralık’ta üzerimize iftira atanlar yine çeşitli karalamalar yapacaklar” diyen Şahin, “Bu görevler büyüklerimiz tarafından bizlere tevdi ediliyor. Biz bütün halkın oylarına talibiz. 6 aylık bir zaman var. Nisanın ortalarında listeler belli olur. Sonra da program dahilinde çalışmalarımızı sürdürürüz. Daha çok yere gitmeliyiz, daha çok eve ulaşmalıyız. Bu seçimde AK Parti’yi yıpratmak için türlü türlü senaryolar devreye sokacaklar. Partiler birlikte seçime girecek. 17 ve 25 Aralık’ta üzerimize iftira atanlar yine çeşitli karalamalar yapacaklar. Biz doğru bildiğimizi, doğruları insanımıza anlatmamız gerekiyor” diye konuştu.

16 tecrübeli, 14 de yeni isimle yola çıktıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “12 arkadaşımız 35 yaşın altında. 12 arkadaşımız üniversite mezunu. 4 hanım arkadaşımız var. Bir önceki yönetimden devam eden 10 arkadaşımız var. Daha önce de 6 arkadaşımız çeşitli görevlerde yer aldı. Başkanımızın bize bıraktığı çıta çok yüksek. Son seçimde yüzde 67 oy alındı. Onun da üstüne koymaya çalışacağız. Milletvekilimiz ve belediye başkanımızın da destek ve gayretleriyle bu çıtanın üstüne çıkacağız” dedi.