KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Müjdat Yurtseven seçildi.

İl Kültür Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın babasının cenaze törenine katıldığı için katılamadı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, kongrede yaptığı konuşmada, tüm kongreleri coşku içinde gerçekleştirdiklerini belirterek, "AK Parti bugün buralara gelmişse ve vatandaşın teveccühünü kazanmışsa bunda gençlerimizin elbette çok büyük payı var. Bundan dolayı gençlerimizi yürekten kutluyorum. AK Parti, Kırıkkale'de her seçimde gücünü artırarak ilerleyen bir parti durumuna geldi. Gençlerimiz artık önümüzdeki seçime büyük bir hazırlık içinde. Gençlerimiz, AK Parti vitrinine yakışmakla, AK Parti'nin yaptığı çalışmaları ve güzellikleri anlatmak suretiyle AK Parti'nin yeni dönemdeki gücüne güç katmaya çalışacak. Bundan sonra hepimizin söylediği gibi yeni Türkiye var. AK Parti gençliği, yeni Türkiye'nin gerçekleşmesi, yeni bir Türkiye ve yeni bir anayasa ortaya çıkarabilmek için kendine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır" diye konuştu.

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına tek listeyle giren Müjdat Yurtseven yeniden seçildi. Kongreye, Köksal'ın yanı sıra AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ve çok sayıda partili katıldı.