NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, parti binasındaki toplantıda, vatanın birliği, dirliği, bütünlüğü ve gelecek yüzyıllara emin adımlarla kararlı bir şekilde yürümesinin önemli olduğunu söyledi.

Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ise Türkiye’deki demokrasinin tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.

Kavaklıoğlu, "Sağlıklı ve güvenli seçimler yapabiliyoruz bu çok önemli. 7 Haziran seçimleri yaşadık. Seçimlerden sonra ortaya çıkan tabloyu hepimiz biliyoruz 1 Kasım seçimleri. Milletimiz, ülkemizin şartlarını değerlendirerek yeni bir karar verdi, pozisyon aldı. Şimdi daha farklı bir formdayız. Bu seçimlerde öncelikle teşkilatlarımız çok yoruldular, çok gayret ettiler, ben tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Emrah Özdemir de zor bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, “Seçimden sonra belki geniş çaplı bu ilk toplantımız. Son 24 ayda çok büyük seçim atlattık Türkiye olarak. Allah’a şükür hepsinden alnımızın akıyla, istikrarla, zaferle çıktık. Burada en büyük emek sizlerin. Ben tekrar sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin, belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.