SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, talimatı milletten aldıklarını ve aldıkları talimatları da gece gündüz demeden yerine getirdiklerini söyledi.

Kılıç, partisinin Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun coşkulu bir kalabalığın içinden miting alanına ulaşmaya çalıştığını belirtti.

Samsun'un her zaman ilk adımın şehri olduğuna işaret eden Kılıç, "Bizim üzerimizde ancak ve ancak sizlerin talimatı olabilir. Biz talimatı milletten alırız, milletten aldığımız talimatı da gece demeden gündüz demeden çalışırız" dedi.

Kılıç, Samsun'un her zaman Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sahip çıktığına dikkati çekerek, AK Parti kurulduğunda Erdoğan'ın Samsun'dan yola başladığını, 1 Kasım seçimlerine doğru da yola çıkarken Samsun'un ilk kent olduğunu ifade etti. 

Başbakan Davutoğlu'nun, mitingde Türkiye ile ilgili vizyonu paylaşacağını anlatan Kılıç, seçime kısa bir süre kaldığına işaret ederek, vatandaşlardan gece gündüz demeden çalışmalarını istedi.

Seçim çalışmalarında Samsun'daki halkın birbiriyle çok iyi kenetlendiğine işaret eden Kılıç, "İnşallah yine, yeniden ilk günkü aşkla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 

Bakan Kılıç, Türkiye'nin ve Samsun'un durmadan yola koşarak devam edeceğini kaydetti.