AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, “Anayasal çoğunluğu sağlayamadığımız müddetçe, bu ihtilal anayasasını, devrim anayasasını değiştirmediğimiz müddetçe mutlaka bir ayağımız topal kalacak” dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısı İl Başkan Yardımcısı Muhsin Kurulay’ın divan başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşma yapan Başkan Çelik, 2015 genel seçimlerinin önemine değinerek, “Anayasal çoğunluğu sağlayamadığımız müddetçe bu ihtilal anayasasını, devrim anayasasını değiştirmediğimiz müddetçe mutlaka bir ayağımız topal kalacak. Bu ayağın topal kalmaması, gelecekte emin, yükseler bir değer olmak için 2015 seçimleri bizler için önemli. Onun için Sayın Başbakanımız milli birlik ve beraberlik toplantıları adı altında seçim startını şuan vermiş durumdadır. Bizde ondan aldığımız işareti sizlere yansıtarak diyoruz ki; seçim startını bugünden itibaren Tokat’ta veriyoruz” dedi.

Başkan Çelik, Tokat’ta 9 ilçe kongre sürecinin tamamlandığını 3 ilçede ise kongrelerin ertelendiğini ifade ederek, “İnşallah ocak ayı itibariyle bu 3 ilçemizde kongre sürecimizi tamamlayıp partimizi il kongresi ile taçlandırarak 2015 seçimlerinin devamını sağlayacağız. Terörden arındırılmış, kendi arasında birlik ve beraberliğini sağlamış bir Türkiye diyorum” diye konuştu.