Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçen hafta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından atanan ve fiilen göreve başlayan yeni ilçe yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Mehmet Kaban’ın öncülüğünde yapılan toplantıda; 2. Başkanlığa Ali Atalay getirilirken, Başkan Vekilliği görevlerine Yavuz Efe, Ferruh Çayırlı, Şükrü Gürses ve Halil Olut layık görüldü. İlçe Sekreterliği görevini Muzaffer Çankaya’nın üstlendiği görev bölümünde; Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Kayhan Çakmak, Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına İzzettin Öncül, Basın ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Fatih Sezgin, Yerel Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ahmet Çakır, Yan Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ragıp Ürgenç, Esnaf ve Esnaf Odaları- Hemşehri Derneklerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ümit Topal, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ali Gümüşgül, İş ve İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Erhan Mete, Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ali Karakan, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Serpil Havaeri, Protokol ve Bürokrasiden Sorumlu Başkan Yardımcılığına ise Yaşar Bozkır getirildi.

Yapılan ilk toplantıdaki görev bölümünde; Mehmet Sevinç Özden Muhasip Üyeliği üstlenirken, Kadın Kolları Başkanlığına Sevtap Şahin Sezgin layık görüldü.

BAŞKAN KABAN MEMNUN

Toplantının partileri ve milliyetçi camia için hayırlara vesile olmasını temenni eden MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban, amaçlarının Ayvalık başta olmak üzere Türkiye genelinde MHP’yi layık olduğu iktidara taşımak olduğunu bir kez daha vurguladı.