ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Ankara'daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir" açıklamasında bulundu.

Elvan, sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından Ankara'daki hain saldırıyla ilgili mesaj paylaştı. Elvan, mesajında şunları kaydetti:

"Alçakça, kalleşçe, şerefsizce. Hainler yine masumları hedef aldı. Ankara'daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir. Şimdi omuz omuza vererek, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden bu hainlere karşı dimdik durma vaktidir. Biz birlikteliğimizden ödün vermediğimiz sürece terör örgütleri hep kaybetmeye mahkum olacaktır. Unutulmamalıdır ki bu saldırılar bizim terörle mücadele azmimizden de hiçbir şey eksiltmeyecektir. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum."