ANKARA  (AA) - BBP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Hakkı Öznur, emperyalist güçlerin Türkiye'yi istikrarsızlığa itmek için çabaladığını savundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara İl Başkanı Mahir Alay ile birlikte Beypazarı'nda temaslarda bulunan Öznur, partililerle bir araya geldi.

Öznur, konuşmasında Türkiye'nin uluslararası güçlerin yönlendirdiği bir oyunun tuzağında yer aldığını ileri sürdü.

"Terör örgütü PKK'nın arkasında NATO merkezli gladyonun bulunduğunu, ABD ve koalisyon güçlerinin bunlara silah yardımında bulunduğunu" iddia eden Öznur, şöyle konuştu:

“Yabancı istihbarat servisleri, PKK ve PYD militanlarına özel silahlı eğitim dersleri vermektedir. Bölücü terör örgütünün arkasında küresel baronlar, savaş baronları ile işbirlikçileri var. Bakın bölücü terör örgütünün arkasında küresel diktatör ABD, AB ve terör rejimi İsrail vardır. Sınırlarımız kevgire döndü. Yabancı istihbarat servisleri topraklarımızda cirit atıyor. PYD, PKK, IŞİD... Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyen ne kadar taşeron örgüt varsa sokaklarımızı kan gölüne çevirmeye devam ediyor. Emperyalizm Türkiye’yi Suriye’ye çevirmeye çalışıyor. Türkiye’yi Irak’a, Suriye’ye, Afganistan’a, Pakistan’a çevirmek için bütün emperyalist güçler, bütün oyunlarını oynuyorlar. Bunlara izin vermeyeceğiz.”