Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi’nin iktidarını istemeyenlerin olduğunu söyledi.

BBP lideri Destici yaptığı açıklamada, “Partimizin bu dik ve doğru duruşundan, mazlumun yanında zalimin karşısında oluşundan rahatsız olanlar var. Büyük Birlik Partisinin iktidarını istemeyenler var. Büyük Birlik Partisi meclise girmesini istemeyenler var. Neden? Çünkü Büyük Birlik Partisi hiçbir yanlışa ortak olmaz. Hiçbir yanlışa göz yummaz” dedi.

‘DEVLETİN, MİLLETİN VE ÜLKENİN ALEYHİNDE OLAN HİÇ BİR KARARA EL KALDIRMAZ’

BBP lideri Destici, devletin, milletin ve ülkenin aleyhinde olan hiçbir kararda ne el kaldıracaklarını nede altına imza atacaklarını vurgulayarak,” Onun için bu duruş birilerini rahatsız etmişe benziyor. Onun için Büyük Birlik Partisi mecliste olmasın. Alperenler bir olmasın, beraber olmasın. Büyümesinler, Türkiye de iktidar olmasınlar, meclise girmemesini istiyorlar” ifadesini kullandı.

‘UYANIK OLACAĞIZ, ASLA BU OYUNLARA GELMEYECEĞİZ’

Destici, şöyle devam etti:

“Üzerimizde oynanan oyunlara, partimiz ve gençlik teşkilatımız üzerinden yapılmaya çalışan operasyonlara geçmişte de tanık olduk, gelecekte bunları bize yaşatmak isteyeceklerdir. Onun için bütün arkadaşlarıma sesleniyorum; uyanık olacağız, alsa bu oyunlara tezgâhlara gelmeyeceğiz. Hukukun dışına çıkmayacağız. Hep hukuk içerisinde olacağız. Kimseye bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere, aramıza sızıp provokasyon yapmak isteyenlere, hareketimizi bölmeye çalışanlara karşı uyanık olacağız. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Nereden gelirse gelsin biz doğrunun yanında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Doğruları söyledik söylemeye devam edeceğiz. Allah var problem yok.”

‘KARA PARA AKLAMA, YOLSUZLUK, RÜŞVET’

Türk milletine çağrıda bulunan Destici, şunları kaydetti:

“Ey Büyük Türk Milleti, ülkene sahip çık bayrağına sahip çık, bırakma bölücülere vatanına sahip çık diyoruz.Ey Büyük Türk Milleti, bu ülkede yolsuzluk, rüşvet, kara para aklama, rantiyecilik, faizcilik, kentsel dönüşüm altında rantsal dönüşüm istemiyorsan, ülkene, vatanına sahip çık, Büyük Birlik Partisine, Alperenlere sahip çık diyoruz” dedi.

“Ey Büyük Türk Milleti, bu ülkede terör istemiyorsan, bayrak indirmelere hayır diyorsan, yol kesmelere, kimlik sormalara hayır diyorsan, PKK mahkemeler, PKK hastaneleri, PKK vergi daireleri, özerklik istemiyorsan ülkene sahip çık, bayrağına sahip çık ona buna bırakma vatanına sahip çık.” Diyen Destici, “Bu ülkede müzakere taslağı istemiyorsan, PYD’ye devlet kurulmasın diyorsan, örgütün, PKK’nın Güneydoğuda özerk bir bölge oluşturmasını istemiyorsan, şehirlerimizde PKK gettoları olmasın diyorsan, ülkene, vatanına bayrağına sahip çık, Büyük Birliğe, Alperenlere sahip çık.”

‘CARİ AÇIK, AŞIRI BORÇLANMA’

“Ey Büyük Türk Milleti bu ülkede gelir dağılımı adil olsun istiyorsan, işsizlik, yoksulluk yok edilsin diyorsan, cari açık kapatılsın, aşırı borçlanma def edilsin diyorsan, ülkene, vatanına bayrağına sahip çık, ona buna bırakma Büyük Birlik Partisine Alperenlere sahip çık” diyen Destici şöyle devam etti:

“ Bu ülkede modern kölelik taşeron işsizlik istemiyorsan, işçi ölümleri olmasın diyorsan, uyuşturucu, bonzai çocuklarımızı öldürmesin diyorsan, ahlaki yozlaşma ortadan kalksın diyorsan, çocuklarımıza tecavüz edilip kaçırıldıktan sonra öldürülsün istemiyorsan ve bu kişilere idam taahhüdü veren Alperenlere Büyük Birliğe sahip çık.Bireysel Haklar genişletilsin, yargı bağımsız ve tarafsız olsun, darbeciler yok edilsin, VİP atamalara son verilsin, çevre ve ağaç katliamı sona erdirilsin, yeni sivil demokratik bir anayasa istiyorsan ülkene sahip çık bayrağına sahip çık, Büyük Birlik Partisine, Alperenlere sahip çık.Bizim liderimiz diyor ki, ‘dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru konuşacağız, üç günlük dünya için fırıldak olmadık olmayacağız.”