Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde kenetlenmek açısından çok önemli adımlar attığımız bu günlerde hiçbir CHP’li, en sade üyesinden en tepedeki makamına kadar ayrıştırıcı cümleler kurarak CHP’yi kamuoyu önünde tartışmalı gösterme hakkına sahip değildir” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Gök, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Süheyl Batum’un kesin ihraç istemiyle CHP Disiplin Kurulu’na sevk edilmesiyle ilgili olarak, “Kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden üstün değildir. Herkes parti içinde kaldığı zaman güçlenir ve siyaset yapar" ifadesini kullandı.

Gök, beraber çalıştığı arkadaşlarının böyle bir süreç yaşamalarına üzüleceğini kaydederek, "Ama partinin bir disipline ihtiyacı vardır. CHP’de kenetlenmek açısından çok önemli adımlar attığımız bu günlerde hiçbir CHP’li, en sade üyesinden en tepedeki makamına kadar ayrıştırıcı cümleler kurarak CHP’yi kamuoyu önünde tartışmalı gösterme hakkına sahip değildir. Parti her şeyin üstündedir. Disiplin de bunun başlıca koşuludur" diye konuştu.