Giresun’da yapılacak CHP Karadeniz Bölge Toplantısı düğün salonunda gerçekleştirilecek.

CHP Karadeniz Bölge Toplantısının 15 Kasım Cumartesi günü Giresun’da yapılması planlanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplantı Giresun’da toplantı yapılabilecek kapasitede bir salonun olmayışından ötürü bir düğün salonunda yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Eşref Karaibrahim CHP Karadeniz Bölge Toplantısı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’i 8. ölüm yıl dönümü nedeniyle anarak konuşmasına başlayan Karaibrahim “Bu toplantı daha önce milletvekilleriyle Antalya’da yapılan çalışmanın devamı niteliğinde bir parti içi eğitimdir. Bu toplantılar artık bütün bölgelerde yapılacak. Karadeniz Bölgesi’nde ise Giresun’da yapılacak. Samsun’dan Artvin’e, Amasya’dan Bayburt’a bütün iller Giresun’da toplanıyor. 600 kişinin katılacağı parti içi bir eğitimdir" dedi.

Toplantı için Giresun’da salon aradıklarını ancak Giresun’da böyle bir toplantıyı yapacak salonun olmayışından dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden Karaibrahim "Düğün salonları dışında bu toplantıların yapılabileceği bir salonun olmayışının ezikliğini duydum. Cumhuriyet Halk Partisi tüm Karadeniz’i Giresun’a topluyor, pırıl pırıl güzel bir salonda onları ağırlamayı isterdim. Giresun’un yüzünü bütün Karadeniz’e göstermek isterdim. Bu belki bizim hatamız, bence bu Giresun’daki herkesin hatasıdır” diye konuştu.