Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınında bulunan Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii’nde kıldı. Erdoğan, camiye Mercedes S600 marka yeni makam aracıyla geldi.

Cuma namazını Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Satın aldığı simitleri vatandaşlara ikram eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yanaklarından öpmek istemesi de ilginç anların yaşanmasına sebep oldu. Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 13.30’da Irak’tan Türkiye’ye sığınan ve Türkiye’de ikamet eden Ezidilerden bir heyeti, saat 16.45’te Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul edecek.

Bu arada, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halk oylamasıyla ilk turda seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce kullandığı makam aracı değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii’ne Mercedes S600 marka makam aracıyla geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyunda yer alan tam donanımlı ambulansın da değiştiği görüldü.