AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 7 Kasım 2014 Cuma günü Bursa’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Doburca Sosyal Tesisleri’nde ilçe başkanlarıyla toplantı yapan Torun, AK Parti Bursa teşkilatlarının Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa programı için hazır olduğunu ifade etti. Torun, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Davutoğlu’nu yeni görevinde şehrimize yapacağı ilk ziyarette en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Başbakanımız, çeşitli programlara katılmak için geleceği Bursa’da saat 14.00’te Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek toplu açılış programına katılacak. Halkımızı törenimize davet ediyorum” dedi.

Torun, yaklaşan ilçe kongreleri sürecini de değerlendirdi. 14 Kasım Cuma günü Yıldırım ilçe teşkilatının kongresiyle başlayacak olan sürecin AK Parti’ye yakışır şekilde bir şölen havasında geçeceğine inandığını ifade eden Torun, “Birkaç hafta öncesinde delege seçimlerimizi yaptık. Bir demokrasi şöleni şeklinde geçen delege seçimlerimizin ardından ilçe kongrelerimiz çok yakında başlıyor. İlçelerimizde ve hemen ardından il başkanlığımızda partimizi 2015 genel seçimlerine taşıyacak olan kadroları seçeceğiz. Yeni Türkiye yolunda önemli bir mihenk taşı olacak yeni anayasamızı çıkarabilmemiz için bu seçimler çok önemli. Halkımız, oy sandıklarında teveccühlerini bizden yana kullanarak gerekli yetkiyi verdiklerinde söz verdiğimiz gibi yeni anayasamızı onlara hediye etmek boynumuzun borcu olacaktır. İnanıyorum ki bu hedefimizi gerçekleştirecek, partimizi en iyi şekilde temsil edecek kadrolar, kongrelerimiz sonunda göreve gelecektir” şeklinde konuştu.