AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 3 Kasım’da halkın sandıkları patlatmasını “Türk baharı” olarak isimlendirdiğini söyledi.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı’nın 5. Olağan Genel Kongresi’ne eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin Samavi, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Ordu milletvekilleri İhsan Şener, Fatih Han Ünal ve Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çevre ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını mevcut İlçe Başkanı Fatih Sözen gerçekleştirdi. Ardından konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, en son gerçekleşen yerel seçimlerde Ordu’da 20’de 20 yaptıklarını hatırlatarak, “AK Parti’nin kalesi olan bir iliz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bu zamana kadar gerçekleşen seçimlerin hepsinde Fatsa ilçesi hep AK Parti’ye tam destek vermiştir. Fatsa bizim en önemli ilçelerimizden bir tanesidir” diye konuştu.

Milletvekili İhsan Şener, “Bu teşkilat konusunda başarısızlık diye bir şey olmaz. Biz yapımızı millete hizmet ederek kullandık. İnşallah hizmet ederek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise, “3 Kasım tarihinde Türkiye yeni bir döneme başladı. 3 Kasım’da halkımızın sandıkları patlatmasını Türk baharı olarak isimlendiriyorum. Çünkü demokrasinin olduğu yerlerde baharlar sandıklarla gelir. Biz 3 Kasım’da başarısız, aciz siyasetçileri sandığa gömdük. İşte o günden bu güne yeni bir Türkiye inşa ediliyor. Yeni Türkiye’nin en belirgin özelliklerinden birisi gelişmişlik, kalkınmışlık, büyüme, ilerleme, her anlamda büyük bir başarıya imza atmaktır. İşte buraya baktığım zaman Karadeniz’de yıllar önce yolların halini biliyorum, şu anki o güzel yolların halini gördükçe gurur duyuyorum. Ordu ve Giresun Havalimanı da inşallah yakın bir zamanda faaliyete açılacak. Dolayısıyla bölgeye ayrı bir ivme getirecektir” şeklinde konuştu.