Karaman Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Kemal Karabüber, tırmanan terör olaylarına karşı Birlik ve Beraberlik çağrısında bulundu.

Karabüber; Son günlerde vatan topraklarımız üzerindeki kirli oyunlar son safhaya getirilmiştir. Hemen hemen bütün illerimizde kaos ve kargaşa ortamı hakimdir. Emniyet güçlerimiz zor durumda, Kolluk güçlerimiz elleri kolları bağlı bir vaziyette sadece olan olayları üzülerek izliyorlar, Meclisimiz hiçbir şey yokmuş gibi Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlenmiş bir şekilde, vatandaşlarımız korku içerisinde çoğu illerimizde evlatlarını okula bile gönderemiyorlar, peşmerge sürüsü iyice azıtmış vaziyette Şanlı Türk Bayrağımızı hemde bir askeri üssümüzden indirme cüretinde bulunuyor. 
Bizler artık Türk Milleti olarak birleşmek zorundayız. Top yekün bir mücadele günlerimiz geldi ve üzülerek söylüyorum ki geçiyor. Bizler Türk olamanın gurur ve şuurunu asla unutmamalıyız onun için ;
 
"Manevi değerlerimizle ve inançlarımızla oynayanlara, siyonistlere, masonlara ve misyonerlerin faaliyetlerine karşı 'tam bağımsızlık' ilkemizden ödün vermeden birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

Kemal Karabüber, yaptığı açıklamada, derneklerinin siyaset üstü olduğunu kaydetti. Son günlerde Türkiye'de eli kanlı terörist başı Abdullah Öcalan'ın salıverilmesi ile ilgili bir süreç  yaşatılmaya çalışıldığını öne süren Karabüber, Bizler manevi değerlerimiz ile inançlarımız için şehit ve gazi verdik ve  kutsal bayrağımız için her daim can vermeye razı olduğumuzu buradan söylüyorum. Her zaman kişisel menfaatlerimizi unutup, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekası ve  menfaatlerini ön planda tuttuk ve tutmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Terör kaynağı olan destekçilerin sosyal, dinsel, kültürel ve düşünsel bölücülük oluşturarak, yıkıcı eylemlerine devam ettiğini iddia eden Karabüber, "Türk Milleti ve vatan topraklarımıza yönelik her türlü tehlikenin kaynağı bu açılım safsatasından kaynaklanıyor. Türk vatanının kutsallığını, Türk milletinin namusunu ve Türk bayrağının şanını canımızın üstünde tutmaktayız. Tüm vatandaşlarımızı Türk kimliği üzerinde Şanlı Bayrağımızın  altında toplanmaya davet ediyorum, manevi değerlerimizle ve inançlarımızla oynayanlara, siyonistlere, masonlara ve misyonerlerin faaliyetlerine karşı 'tam bağımsızlık' ilkemizden ödün vermeden birlik ve beraberlik içinde top yekün bir çalışmayla ortaya koymalıyız şeklinde konuştu.