CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 17.00’de kültür sanat örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelecek ve 2015 seçim bildirgesinde değerlendirmek üzere görüş alışverişinde bulunacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, konuya ilişkin “AK Parti Hükümeti Kültür ve Sanata yönelik baskıcı-sansürcü tutumunu artırarak sürdürürken CHP “Geleceği Birlikte Kuruyoruz” mottosuyla, 2015 Seçim Bildirgemizi, toplumun tüm kesimlerinin görüşlerini alarak hazırlıyor” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun yarın saat 17.00’de Ankara JW Marriott Hotel’de kültür sanat örgütlerinin temsilcileriyle toplantı yapacağını kaydeden Karakaş, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu çerçevede Ankara’daki kültür-sanat örgütleri başkan ve yöneticilerinin görüşlerini almak üzere saat 17.00 de örgüt temsilcileriyle bir araya geliyor. Toplantı bitiminde saat 19.00 da Yeni Yıl Resepsiyonun da Ankara’daki kültür sanat temsilcileri ve sanatçılarla birlikte olacak” ifadelerini kullandı.

Karakaş, yeni yıl resepsiyonunda, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile kendisinin ve Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarda bulunacağını bildirdi.