YOZGAT (AA) - Ak Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, halk günü toplantısını düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yozgat İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Soysal, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat halkının sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

Her bir vatandaşın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini ifade eden Soysal, "Yozgat ve ilçelerinde sıklıkla halk günü toplantıları düzenliyoruz. Bu gün de Yozgat merkezde halkımızla buluştuk. Onların sorunlarını dinledik, çözüme kavuşturmak için de çalışmalara başladık. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz" dedi.

Toplantılara devam edileceğini belirten Soysal, "Daha önce de merkez ve ilçelerimizinde halkımızla buluştuk. Bundan sonra da bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz. Bize güvenip meclise gönderen vatandaşlarımızın sıkıntı ve dertleri ile yakından ilgilenmek bizim öncelikli görevlerimizden bir tanesi" diye konuştu.