AK Parti Cumayeri İlçe Teşkilatı 6’ncı Olağan Kongresinde mevcut Başkan Musa Birdal, 130 oy ile yeniden başkan oldu.

AK Parti Cumayeri 6’ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Musa Birdal İlçe Başkanlığı görevini seçildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajı sine-vizyon gösterisi ile katılımcılara izletildi. Açılış konuşmasını yapan Cumayeri İlçe Başkanı Musa Birdal, “Biz bu yola kendi istikbalimiz için bu yola çıkmadık. Bugüne kadar Cumayeri teşkilatları çalışmaları ile hep söz ettirmiştir. Belediye Başkanlarıyla, İGM üyeleriyle, tüm teşkilatları ile bir bütün içinde hareket etmiş bundan sonra da edecektir. İlçe halkımız da bizi yalnız bırakmadı ve hep yüksek oy oranı verdi. Bu vesileyle tüm ilçemize, tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Cumayeri İlçe Başkanı Recep Tuna kürsüye gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Bu bir bayrak değişimidir. Biz burada sahaya eski üyelerimiz, teşkilatlarımızla çıkıyoruz. AK Partinin diğer partilerden farkı, kendisini yenilemesi ve yeni hedefler koymasıdır. Bizim için 2019 yılında yapılacak olan seçimler çok önemli ve bu yüzden birlik içinde olmalıyız. Çünkü bir burada sadece AK Parti için mücadele etmiyoruz. Liderimize güveniyoruz. Tüm mazlumların umudu biziz” diye konuştu.

Ardından AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, kürsüye gelerek, “2002 yılından bu yana hizmet treni Türkiye’nin dört bir yanını dolaştı. Düzce ve ilçeleri de bu hizmet kervanından payına düşeni aldı. Bu hizmetleri hepimiz görüyoruz. Kimin bu çorbada hakkı varsa hepsine Allah razı olsun diyoruz. Cumayeri ilçe teşkilatı da bu hizmetlerin yapılmasında etkili olmuştur. Mührün ve imzanın sahibi olmanız lazım. Bunun da yolu teşkilatlardan geçen. Düzce’nin emsali yok. 1999 yılında il olan Düzce’mizde 2002’den bu yana dışarıya milletvekili vermeyen tek il Düzce’dir. Bu Düzcelilerin başarısıdır. Düzce bu bayrağı kimseye kaptırmayacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay da kongrede konuştu. Erbay,”Nerede mazlum varsa bu millet onun yanındadır. Zalime dur demek bizim asli görevimizdir. Sayın Genel Başkanımız da bizim liderimizdir” dedi.

“2019 yılına tazelenen kadrolarımızla gideceğiz”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de teşkilatlarla bir kez daha gurur duyduğunu ifade ederek, “Sizlerle beraber olmak ve bu yolda yürümek bizim için şereftir. 2015 yılından bu yana tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla çok güzel işler yaptık. Bu dayanışma ve birlik, beraberliğin devam edeceğine inanıyorum. 2019 yılına tazelenen kadrolarımızla gideceğiz. Kadro değişikliği olsa da görev alan tüm arkadaşlarımız bizim dava arkadaşlarımızdır. Birbirimize sımsıkı sarıldığımız sürece bizim önümüzde kimse duramayacaktır” ifadelerinde bulundu.

Son olarak konuşan İl Koordinatörü 23. Dönem Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu, Cumayeri ilçe kongresinin hayırlı olması temennisinde bulunan bir konuşma yaparak tüm teşkilatlarda heyecan ve çalışma azminin görüldüğünü kaydetti.

Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir gider tablosu ibra edildi. Ardından da delegeler seçime gitti. Oyların sayılmasının ardından mevcut başkan Musa Birdal, 130 ile yeniden AK Parti Cumayeri İlçe Başkanı oldu