Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katıldığı bir programdan ayrıldığı sırada arkasından seslenen küçük çocuk, sesini duyuramayınca gözyaşlarına boğuldu. Küçük çocuğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan teselli etti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Belediyesi Gençlik Akademisi’nin açılışına katıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldığı programda küçük bir çocuk gözyaşlarına boğuldu. Numan Kurtulmuş’un programın ardından alandan ayrılacağı sırada arkasından seslenip sesini duyuramayan 8 yaşındaki Abdülkerim Fazlıoğlu bir anda ağlamaya başladı. Kurtulmuş’un aracıyla alandan uzaklaşmasının ardından ağlayan çocuğun sesini ise Bilal Erdoğan duydu. Bilal Erdoğan ve Hilmi Türkmen küçük çocuğun yanına gelerek teselli etmeye çalıştı.

Küçük çocuk Numan Kurtulmuş’un ardından defalarca seslendiğini fakat bir türlü sesini duyuramadığını söyledi. Küçük çocuğun bilgisayar istediğini duyan Türkmen, çalışanlarına Abdülkerim’in annesinden gerekli bilgilerin alınması talimatını verdi. Başkan Türkmen, Fazlıoğlu’na pazartesi günü evine bilgisayar göndereceği sözünü verdi.

Türkmen’in bilgisayar sözünün ardından çok sevindiğini söyleyen küçük çocuk, “Derslerim oluyor araştırma yapamıyorum” dedi.