Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, partisinin Gümüşhane’de düzenlediği gençlik şölenine katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Aydın, görevleri gereği Türkiye’yi karış karış dolaştıklarını belirterek, tüm programlarda gördükleri tablonun Saadet Partisi’nin yükselişi olduğunu söyledi. Bir toplumun geleceğini gençlerin oluşturduğunu belirten Aydın, “Gençlik demek gelecek demektir, yarın demektir. Biz yarınlarımıza baktığımız zaman maalesef durum hiç iç açıcı gözükmüyor. Kim bu gücü, bu değeri, bu hazineyi arkasına almışsa mutlaka başarıya ulaşmış demektir. Kainatın sultanı efendimizin etrafına bakıyoruz, hep gençler var. Neden? Çünkü İslam delikanlı dinidir. Enerjik bir dinin elbette ki enerjik bir kadrosu olacaktır” dedi.

Saadet Partisi’nin varlık gerekçesinin inandıkları davayı yeryüzüne hakim kılmak olduğunu kaydeden Aydın, Türkiye’nin İslam coğrafyası ve Avrupa ülkeleri içerisinde en genç nüfusa sahip ülke olduğuna dikkati çekerek, gençliğin yaşadığı sorunları dile getirdi. Saadet Partisi’nin gelmesi halinde milletin yüzünün güleceğini savunan Aydın, AK Parti iktidarının doğru yaptığı çalışmaların yanında yanlış icraatlarının da olduğunu söyledi.

İslam birliği kurulmadığı sürece İslam dünyasının huzura erişemeyeceğini kaydeden Aydın, bu bağlamda Saadet Partisi’nin önümüzdeki ilk seçimlerde TBMM’ye girmesi gerektiğini söyleyerek, “Bu toprakların gerçek değerleri için mücadele eden Saadet Partisi’dir. Hakkı haykırmaya mecburidir” dedi.

SP Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir de, konuşmasında gencin ideali ve inancı uğruna fedakarlık yapabilen olduğunu belirtti. SP İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şahin ise, ecdadın tarih boyunca bütün zaferlerini maddi üstünlükle, tank ve tüfekle değil, milli ve manevi değerlerine bağlı, imanlı bir gençlikle kazandığını belirterek, “Unutmayalım ki bizim asıl gücümüz imanlı, ihlaslı ve değerlerine sımsıkı sarılmış şuurlu gençliğimizdir” diye konuştu.

Sinevizyon gösteriminin ardından programın sonunda ezgi ve marşlarıyla bilinen sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı.