Eskişehir’e gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve 54. dönem Çevre Bakanı Ziyaettin Tokar, Es Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarete, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ile parti yöneticileri de katıldı. Es Ağrılar Dernek Başkanı Mehmet Şerif Karaca, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte karşıladığı misafirlerine, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karaca, sohbet sırasında yaptığı konuşmada, ülkenin birlik ve beraberliğe bu dönemde çok ihtiyaç olduğunu belirtti. Ağrılı’lar olarak daha önce olduğu gibi halkın gerçek kardeşliği için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam da edeceklerini belirten Mehmet Şerif Karaca, Suriye’de gelen binlerce mağdur aileye, bayramda din, dil, ırk ve mezhep ayırmadan battaniye ve giyim yardımı yaptıklarını hatırlatarak, “Bu vesile ile duyarlı Ağrılı hemşehrilerim ve Eskişehir halkına yürekten teşekkür ederim” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ziyaettin Tokar ile Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl de, dernek çalışmaları hakkında bilgi alıp Karaca ve ekibine başarılar diledi.