AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Mezitli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, son kongrede yeniden başkanlığa seçilen İhsan Gültekin’i tebrik etti.

Taşkın, burada partililerle de bir araya gelerek 2019 seçimleri öncesi istişarede bulundu. AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Taşkın, "Önümüzde zor bir seçim süreci var. Bu süreç içerisinde yoğun çaba sarf ederek Mezitli’yi ’Ak belediyecilik’ ile buluşturma konusunda siz parti mensuplarımıza olan güvenimiz tamdır" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafların ve vatandaşların sorunlarına ilişkin çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ise "Göreve geldiğimiz günden itibaren esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz. Biz bunu sadece 2019 seçimleri için değil, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için yapıyoruz. Önümüzde zor bir süreç var, fakat önemli olan zoru başarmaktır. Ekibimiz ile birlikte sene başından itibaren yoğun bir çalışma içerisine girdik ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a kürsüde söz verdik. Verdiğimiz sözü layıkıyla yerine getirmek için çok çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.