AK Parti Ordu milletvekili Fatih Han Ünal, 2015 yılında yapılacak seçimlerde Anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olmayı amaçladıklarını belirterek, “Bizim asıl amacımız Cumhuriyetimizin 2023 yılı hedeflerini gerçekleştirmek, gelecek neslin ise 2071 hedeflerine ulaşabilecek ideale sahip olmasını sağlamaktır” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendika başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen kahvaltıya Sağlık-Sen Başkanı Bilal İnanlı, Bem Bir-Sen Başkanı Rahmi Çakar, Diyanet-Sen Başkanı Recai Özkan, Eğitim Bir-Sen Başkanı İsmail Çelenk, Emekli Bir-Sen Başkanı Şaban Güven, Haber Bir-Sen Başkanı Ali Türkmen, Bayındır Memur-Sen Başkanı Hacı Aydın, Kültür Memur-Sen Başkanı M. Ali Özcan, Tarım Orman Çalışanları Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Başkanı Şenol Taşkın, Büro Memur-Sen Başkanı Adem Şen’in yanı sıra AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

MEMUR-SEN’E ÖVGÜ

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda sendika başkanlarına bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih han Ünal, Memur-Sen’in Türkiye’nin en önde gelen sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğunu belirtti. Memur-Sen’in Türkiye’nin demokratikleşme sürecine çok önemli katkı sağladığını da vurgulayan Ünal, “Özellikle Cumhuriyet mitinglerinin, darbe yanlısı yürüyüşlerin aksine demokrasi yanlısı meydanlara çıkıp milletin iradesine sahip çıkmıştır. Dolayısıyla bu yönüyle bir çok STK’ların arasında değer verdiğimiz bir sivil toplum örgütü haline geldi. Toplu sözleşmelerde ve çalışanların haklarının korunması noktasında da hükümetimize verdiği görüş ve öneriler ciddi karşılık bulmuştur” dedi.

“HEDEF 2023, SEVDAMIZ 2071”

Hedeflerinin 2023’te her yönden güçlü bir Türkiye olduğunu vurgulayan Ünal, şöyle konuştu: “2014 yılı geride kaldı. 2015 hareketli bir dönem olacak. Ama en önemli hedefimiz, Anayasayı değiştirebilecek çoğunluğuna sahip olarak mecliste yer almayı amaçlıyoruz. Bu yönde birçok çalışmayı şimdiden başlattık. Parti olarak kongrelerimizi tamamladık. İl kongresiyle birlikte seçim hazırlıklarına başlayacağız. Milli duruşunuzu bozmadan memleketimize, milletimize, ülkemize, demokrasimize zarar verecek her türlü iç veya dış mihraklara karşı birlikte duruş göstermeye devam edeceğiz. Aynı duygu ve düşüncede olan STK’larla birlikte ülkemizin 2023 hedeflerine, hatta bundan sonraki nesle bıraktığımız 2071 hedeflerine inşallah yelken açacağız. Bizim asıl amacımız Cumhuriyetimizin 2023 yılı hedeflerini gerçekleştirmek, gelecek neslin ise 2071 hedeflerine ulaşabilecek ideale sahip olmasını sağlamaktır. Her zaman milletimizi ülkemizi hedeflere taşıma sevdası içerisinde olacağız.”