AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Gemlik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti teşkilatını ziyaret etti.

Gemlik’te çeşitli temaslarda bulunan Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, "Gemlik’e üniversite yıllarımdan bu yana önem veriyorum. Gemlik denize açılan kapımız. Vekillik dönemimde de, belediye ve ilçe yönetimi ile çalışmalarımız oldu. Haziran ayında ne olur bilemeyiz. İleri demokrasiye inanıyoruz. Zamanı gelen, görevini bırakır, yerine yenileri gelir. Yenilenmek önemlidir. Bir nöbet değişimi olarak algılanmalı. Gemlik’in Belediyesi’ni başarısız bir dönemden sonra devraldık. Ardından Büyükşehir’in de katkıları ile büyük hizmetler geldi. Gemlik’te de büyük değişim yaşanıyor” dedi.

Deprem konusunu da değerlendiren Yıldırım, “Gemlik’in yapı stoku çok kötü. Zemini de uygun değil. Bu konu ile alakalı belediyemiz bir çalışma yapmıştı. Ne yazık ki CHP konuyu Anayasa Mahkemesi’ne götürünce proje Zeytin Kanununa takıldı. Torba yasaya bunu koymayı düşünüyoruz" diye konuştu.

2019’a kadar milletvekilliği dışında seçim olmayacağına dikkat çeken Yıldırım, "Bu dönem çalışma dönemimiz olacak. AK Parti’nin alternatifi yok. Diğer partilerin iktidar olma hedefleri de yok. Bu yüzden koalisyon hesapları yapıyorlar. AK Parti 12 yılda çok önemli projelere imza attı. Türkiye adına çok olumlu bir dönem geçti. Hatalarımız mutlaka olmuştur. Ama hiç iş yapmayan hata yapmaz. Zeytinde, sofralık zeytin fidanına destek verildi. Bu da zeytin fiyatlarını düşürdü. Bizim daha çok yağlık fidana destek vermemiz gerekirdi. Türkiye’nin her noktasında, sofralık zeytinin olmasının anlamı olmadı” dedi.