Karamanlı diş hekimleri; Mücahit Mavi, Büşra Yetişti Demir ve Mustafa Uğur Demir ilimizin ağız ve diş sağlığı konularında yeni yüzü olmaya aday oldular. Genç diş hekimlerinin ortaklığında hizmete başlayan Özel ALFA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin 6 Kasım 2021 saat 14.00’de açılışı yapılacak.

Güler yüzlü ve alanında uzman bir kadroyla faaliyete geçen poliklinikte; restoratif dolgu, endeodonti (kanal tedavisi), cerrahi (implant, gömülü 20 yaş dişi), periodontoloji (diş eti tedavisi), ortodonti(diş teli), gülüş dizaynı, estetik diş hekimliği, protez çeşitleri (zirkonyum, yaprak diş, porselen, implant üstü protez) gibi tedaviler yapılıyor.

Ağır ve diş sağlığı konularında her türlü sıkıntının çözüme kavuşabileceği poliklinik, kentin en merkezi konumunda yer almasıyla da hastalar açısından ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Alfa Ağız Diş Sağlığı polikliniği Kazım Karabekir Mahallesi, Kazım Karabekir caddesi üzerinde Öğretmen evi karşısında hasta kabulüne başladı. Güzel bir gülümseme için ağız ve diş sağlığınızı bize emanet edin.

Hayata gülümseyin..

Randevu için Telefon: 0338 214 73 72  web: www.alfadentkaraman.com (Site yapım aşamasında)