50 yılı aşkın eğitim sektörü deneyimiyle faaliyetlerine devam eden Americanlife, Genel İngilizce, Çocuk İngilizcesi, Genel Almanca, YDS, YÖKDİL, YDT, Özel Ders eğitim programların da hizmet veriyor. 

Pandemi dönemi koşullarında da dil eğitimlerinin kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi için sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanmış 8 kişilik sınıflarda alanında uzman kadrosu ile eğitim sektöründe kendinden çokça söz ettirmiş Americanlife sizleri bekliyor.

Karaman’ın uzun yıllardan beri eksiği olan kurumsal bir dil okulu ihtiyacını karşılayacak olan Americanlife Dil Okulları, ilimiz için yaptığı bu yatırımla yabacı dil eğitim almak isteyen öğrencilere önemli bir fırsat sunuyor. Sınırlı sayıda olacak %50’lik açılış indirimi, yabancı dil öğrenmek veya kendini geliştirmek isteyen tüm öğrencileri kaçırılmayacak bir fırsat bekliyor.

Americanlife Dil Okullarında, 21 Eylül tarihinden itibaren öğrenci kayıtlarına başlamış olup, Ekim ayının ortalarında derslerine başlayacaktır.

Sınırlı sayıda olacak %50 açılış indirimi için Americanlife Dil Okullarına davetlisiniz.

Adres: Fenari Mah. 297. sok. 3-5A Merkez- KARAMAN (Kent Otel Karşısı)

İletişim: 0338 212 22 70