Karaman yeni bir turizm acentası daha kazandı.
argeon tur Karaman Şubesi,  Külhan Mahallesi Yeni Minare Caddesi No:7/ A da yapılan dua sonrası hizmete girdi. Şube Müdürlüğünü Evren Uysal'ın yaptığı firma Konya Merkezli olup, Antalya'da ki şubesinin ardından Karaman Şubesi de açılmış oldu.


Argeon Turizm ve Seyahat Acentası  Hakkında;

Argeon Turizm ve Seyahat Acentası TÜRSAB Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinin üyesi ve T.C. Turizm Bakanlığının denetiminde (İşletme Belge No: 6958 ) yıllardan beri turizm sektöründe uğraş veren tecrübeli,dinamik kadromuz ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek üzere çalışmalarını Sürdüren Bir Kurumdur.

Merkez Firmamızın Hizmetleri ana hatlarıyla aşağıda olduğu gibidir.

Türkiyede Bulunan Bir çok otelin kayıtlı olduğu ve acentaların online olarak satışına imkan sunduğumuz otel satış sistemimiz www.otelbahcesi.com adresidir.Sadece Acentalar için yapılan bu yazılım otel ve acentayı birbiri ile buluşturmakta satış ve otele ulaşım kolaylığı vermektedir.
www.tesetturotelbahcesi.com Bay Bayan Ayrı Havuzlara Sahip,Alkolsüz Konaklama tercih eden misafirlerimiz için kurulan ve bu misafirlerimizin hizmetine sunulan sitemizdir. Tüm Tesettür Oteller ile anlaşmamız vardır.
www.termalotelbahcesi.com Türkiye'de Bulunan Tüm Kaplıca ( termal ) otelleri bünyesinde bulunduran ve türk halkına sunan web sitemizdir.
www.biletbahcesi.com online uçak biletlerini alacağınız,en uygun fiyatları görüp diğer uçuşlar ile kıyas yapacağınız ve tüm kartlara taksit seçenekleri ile biletinizi anında çıkaracağınız tüm kullanıcılara açık sitemizdizdir.
 
 
ARGEON TUR olarak Ankara-İstanbul-Bursa-Antalya şehirlerinde satış temsilcilerimiz bulunmaktadır. burada temsilcilerimiz misafirlerimiz ile bizzat yüzyüze görüşürler ve istek-şikayetleri değerlendirirler.
 
 
Firmamızın Ana Faaliyetleri aşağıdaki gibidir.
Yurt içi ve Yurt Dışı Paket tur organizasyonları
Bayi, Seminer toplantıları - Kongre organizasyonları
Promosyon – Teşvik gezi organizasyonları
Rent a car / Kiralık araba servisi Günü birlik şehir ve Çevre turları Balayı rezervasyonları ·
Personel-Okul-Öğrenci gezileri Yat turları, Mavi Yolculuk
Tüm dünyaya uçak bileti temini - charter uçaklar ve kiralık koltukların temini 
5 kıta 150 ülkede 50 bin otele anında rezervasyon imkanı ( tatil-şehir otelleri dahil)
Şehir Turları-incoming 
 
Firmamız 2012 yılı sonunda italya'dan incoming yapmaya başlamış ve yeni anlaşmaları ile almanya'dan ülkemize turist getirmeye başlamıştır.
kısa zamanda yeni ülkelerden türkiyeye turist getirecek olan firmamız sizlerle her daim hizmet için kurulmuştur.

ARGEONTUR 'İşimiz Tatil'
Otelbahcesi.com / TermalOtelbahcesi.com / TesetturOtelbahcesi.com / Biletbahcesi.com
Bu markalar ARGEONTUR'a Ait Olup Tüm Hizmetler ARGEONTUR Tarafından Sağlanmaktadır.