“Okullar tatil olur ama eğitim bir ömür sürer” denilerek yapılan etkinliklerden her yıl yüzlerce öğrenci ve ailesi istifade etme imkanı buluyor.

“En iyi yatırım çocuklarınızın geleceğine yaptığınız yatırımdır.”

“Çocukların hem tatil yapıp, dinlenmesi, hem de tatilini en güzel şekilde eğitim alıp, spor yaparak değerlendirmesi” hedefiyle düzenlenen etkinliğin, bu sene Hicri 4 Şevval 1436 – 19 Şevval 1436, miladi 20 Temmuz 2015 – 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında Zübeyde Hanım Ortaokulu yapılacağı bildirildi. .

“Okulda alınan eğitim yeterli mi? Yazın eğitime ara vermeli mi?” sorularına cevap veren uzmanlar; “Eğitim fasıla kabul etmeyen, beşikten mezara kadar devam eden bir süreç. Boşluğa bırakılan yavrumuz zamanın malayani hatta olumsuz öğreticilerinin kucağına düşebilir” cevabını veriyor.


Gerek önceki yıllarda bu etkinliklere katılan, gerekse katılmadığı halde duyan yüzlerce öğrenci yine, birçok eğlenceli aktiviteyi yapmayı şimdiden heyecanla bekliyor.

Bu nedenle Atak Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü, bir kez daha öğrenci ve ailelerine eğlenceli, geliştirici, öğretici bir “eğitim yuvası” ortamını sağlama hedefinde.

Bu etkinlikte; Hafta içi her gün, 09.00 – 15:30 saatleri arasında

·         Kur’anı Kerim Eğitimi

·         Değerler Eğitimi

·         Kişisel ve Ahlaki Eğitim

·         Yüzme

·         Futbol

·         Ok ve Dart

·         At Biniciliği

·         Origami, Boncuk Sanatı

·         Doğa Yürüyüşü

·         Eğitsel ve Sokak Oyunları

 etkinlikleri yapma imkanı sunuluyor.

 

Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nden yapılan açıklamada, “İçeriğiyle dopdolu programların yer aldığı etkinliklerde öğrencilerimiz, öğrenirken eğlenecekler. Bütün ailelerin, 'çocuklarını en önemli yatırım aracı' görerek bu etkinliklere yönlendirmesini tavsiye ediyoruz. Geçmişimizden aldığımız tecrübe ve birikimle modern zamanın eğitim metotlarını harmanlayarak uzman kadromuz hizmete hazırız, kontenjanlarımız sınırlıdır, Atak Gençlik yaz etkinliklerinde buluşalım.” denildi.

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt: www.atakgenclik.org & 0 506 662 32 47