Yaklaşan Kurban Bayramı ve içerisinde bulunduğumuz yaz ayı için vatandaşlar aileleriyle birlikte tatil planı yapmaya başladı.

Vatandaşlar yaz tatili için yer arayışını sürdürürken Özka Turizm sahibi Özlem Kaynak, özellikle bayram rezervasyonlarında ciddi artış yaşandığını ve vatandaşların yaz sezonunda otel sıkıntısı çekmemesi için rezervasyonlarını erken yaptırmaları gerektiğini ifade etti.

Vatandaşları erken rezervasyon avantajlarından yararlanmaları için Aktekke Meydanında bulunan acentaya davet eden Kaynak, “Burada sizlere tatil, tur ve diğer organizasyonlarımızın bilgisini paylaşıp sizlerin taleplerine hızlı çözüm bulacağız” dedi.

DOLANDIRICILARIN TUZAĞINA DİKKAT!

İnternet üzerinden yapılan rezervasyonlarda ciddi usulsüzlükler yaşandığını ve vatandaşların mağdur durumda kaldığının altını çizen Kaynak, kötü niyetli kişilerin acenta sitelerini kopyalayarak kredi kartlarından para çektiğini söyledi.

Vatandaşları dolandırıcılara karşı uyaran Kaynak, tatil planlarında mutlaka TÜRSAB A Belgeli seyahat acentalarının tercih edilmesi gerektiğini vurguladı.