Uzun süredir herkesin açılışını merakla beklediği Düğün Park, dün gece 1000 kişilik Doğa Yazlık Bahçesinde gerçekleştirdiği kusursuz organizasyon ve bol eğlenceli düğünde herkes tarafından tam not aldı.

İşletmeciliğini Mustafa Karakaş'ın yaptığı, Özdoğru Mühendislik'in yetenekli mühendis kardeşleri Ayten ve Muhammed Özdoğru'nun uzun emekler sonucu hizmete sunduğu Düğün Park nihayet Karamanlılarla buluştu.

Düğün Park'ın ilk düğünü ise Ali ile Zeynep Boz'un biricik kızları Merve, Mehmet ile Mediha Toplanır'ın oğlu Fahri ile dünya evine girdi. Gecede gerek fiziki yapısı bakımdan, gerekse son sistem ışıklandırma ve ses sistemleri misafirleri hayran bırakırken, gece boyunca canlı, akıcı parçalar çalan ve söyleyen ses sanatçıları da bolca alkış aldı. 

İlk düğün olmasına rağmen eksiksiz ve kusursuz hizmet veren firmanın çalışanları mükemmel bir düğün olması için canla başla çalıştılar.


Düğün Park 3 farklı mekanı ve sunduğu birinci sınıf hizmeti ile unutulmaz düğün gününüze kalite katmaya aday. Karaman'da yeni kurulan Düğün Park; düğün, nişan, sünnet gibi özel günleriniz yanısıra toplantı ve konferans gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Düğün Park OSB yolu 2. km.'de açık kapalı düğün salonları ile yemekli yemeksiz organizasyonlarınızda ilk tercihiniz olacak. Bünyesinde bulunan 750 kişilik "Butik Salon", 750 kişilik "Hilal Salon" ve  "Doğa Yazlık Bahçe" ile Düğün Park ihtiyaca göre hizmet veriyor.

 Düğün Park
Adres: Ereğli Yolu 2. Km. Karaman
Telefon: 214 66 88 - 214 88 88