Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve önerilerini değerlendiren AŞK’m Shoes, modayı günlük kullanım ve en güzel gününüzde de kullanabilmeniz için diyazn etti ve geliştirdi.

Yıllardır ayakkabıcılık sektöründe çalışan Burak Arslan, AŞK’m Shoes bayiliğini Karaman’a açtı. 4 katlı işletmesi ile haftanın 7 günü Tahsin Ünal Mahallesi Gazi Paşa Caddesi Ayakkabıcılar Sokağında hizmet veren AŞK’m Shoes, ihtiyacınız olduğu her an yanınızda. Topuklu ayakkabılar, stilettolar, babetler, sandaletler, dolgu topuklar, botlar, bootieler gibi bir çok çeşit ayakkabıları dört mevsim bulabilirsiniz.

İşletme sahibi Arslan yaptığı açıklamada; “Bay, Bayan ve Çocuk Reyonlarında her çeşit ve her bütçeye hitap edecek bir anlayış içinde işe başladık. Amacımız Karaman’a kaliteyi, hizmeti en iyi şekilde sunmaktır. Her sezon birbirinden farklı tarz ve moda ürününü ilk olarak Karaman vatandaşıyla buluşturmak en uygun fiyatla en güzel ayakkabılara sahip olmanıza vesile olmak öncelikli ilkelerimizdendir. Sadece AŞK’m Shoes da bulabileceğiniz harika ayakkabı modelleri için hemen mağazamıza uğrayın.” dedi.

Ayrıca, AŞK’m Shoes Karaman Şubesi, https://www.instagram.com/askm.shoes adresi üzerinden de satış hizmeti sunuyor.