EREDEM Park, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine yüzde 20 indirim uygulayacak. Şehrimizde uzun yıllardan beri kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden hizmet veren, baklava, kuru pasta, yaş pasta, çikolata, dondurma, pizza ve ızgara çeşitleriyle Karaman halkının büyük beğenisini toplayan, her ürününde farklı damak tadı yaşatan EREDEM Park Cafe, Pastane ve Restaurant bugünden itibaren 24 Kasım Öğretmenler Gününe kadar tüm müşterilerine %20 indirim yapıyor.

EREDEM Park işletme sahibi Ercan Arı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken tüm müşterilerine de bu özel gün adına indirim yapacağını duyurdu.

AĞZININ TADINI BİLENLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKÂNI

İsmet Paşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren EREDEM Pastane, Cafe ve Restaurant, ağız tadına önem verenlerin ve tatlı severlerin vazgeçilmez mekânı.

Başarılı işletme sahibi Ercan Arı, yaptığı açıklamada; “30 dan fazla çeşit baklavamız, pasta ve kurabiye çeşitlerimiz, poğaça, açma ve börek çeşitlerimiz birinci kalite. Pizzamız, ızgaralarımız ve özellikle tavuk çeşitlerimiz hem lezzet anlamında çok iddialı hem de çok hesaplı. Bugünden itibaren başlayan ve 24 Kasım Öğretmenler Gününe kadar devam edecek olan yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen tüm müşterilerimizi pastane ve restaurantımıza bekliyoruz. Bu vesile ile üzerimizde büyük emekleri olan ve haklarını asla ödeyemeyeceğimiz kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, hayatta olanlara sağlık ve huzur, ebediyete intikal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

EREDEM Park sipariş hattı: (0338) 212 30 03

0 552 710 79 10

www.eredempark.com

İnstagram @eredem_park