Ancak gür kirpikler her zaman olmadığı için buna yönelik destek bir ürün alınabilir. Sözgelimi Magnetic lash ürünü de bu noktada etkili sonuçlar verecektir. Manyetik takma kirpik olarak karşımıza çıkan bu marka, size kendinizi dilediğiniz her ortamda daha iyi hissetme fırsatı verecektir. Bu ürünle siz de çarpıcı bakışlara ile sahip olabilirsiniz.

Magnetic Lash

 Manyetik kirpik ilk defa kullanacak olanlar için karmaşık gibi görünebilir. Piyasada yapışkanlı kirpikler yaygın şekilde kullanılmaktadır. Ancak manyetik kirpikler sizi yapışma işlemiyle uğraştırmadan uzun ve dolgun kirpiklere kavuşturur. Manyetik kirpikler yapışma olmaksızın kirpiklerin birbirine tutunmasını sağlayan bir mıknatıslı sistemdir. İki parça halinde satışa sunulmakta ve kısa sürede takılabilmektedir. Bu ürün özellikle yapıştırma sevmeyen kişiler için ideal bir üründür. Alternatif yollarla kirpiklerinizi uzatmak istiyorsanız mutlaka bu ürünü siz de denemelisiniz. Kullanım rahatlığı ile bu ürün size uzun vadede iyi bir şekilde eşlik edecektir. Kirpikleriniz zarar görmeden etkili bakışlara kavuşmak mümkündür.

Yoğunluğa Göre Çeşit

Magnetic lash mıknatıslı kirpik ürünü çeşitli şekillerde kullanıcılarıyla buluşur. Her kirpik yoğunluğuna yönelik bu ürünler geliştirilmiştir. Bazı kişilerde seyreklik daha fazladır ve bu halde yoğun kirpik alınmalıdır. Eğer sadece dışarı kıvrımları artırmak istiyorsanız da seyrek çeşitleriyle önleyebilirsiniz.

Manyetik Kirpik Avantajları

Manyetik kirpikler kullanıcılarına farklı şekillerde avantajlar sunmaktadır. Bu artıları şöyle sıralamak mümkündür:

  • Kirpikler fiber ipek malzemelerden üretilmiştir. Bu üretim malzemesi görüntüde avantaj sağlar.
  • Mıknatıs özelliği sayesinde yapıştırma özellikli takma kirpiklere göre daha az zararla kirpik yoğunluğu kazandırır.
  • Doğal bakışlar kazandıran bir üründür.
  • Varlığı belli olmaz.  Yani kirpiklere yerleştirildikten sonra dışarıdan görünmez.
  • Kısa sürede etkili şekilde bakışlarınızı değiştirir.
  • Kullanımı güvenlidir.
  • Takma kirpiği 300 defa takıp çıkarabilirsiniz. Yeniden kullanımda sorunsuz şekilde çözüm sağlar.
  • Hafif şekilde tasarlanmış bir üründür.
  • Yoğunluk türüne göre 4 çeşit görülebilir.
  • Az maliyetle dolgun kirpikler sağlar.

Sipariş Vermek İçin

siparişleri ve size ulaşma süreci de son derece kolaydır. Yani birkaç işlemi tamamladıktan sonra ürün kargoyla yola çıkar ve size kısa sürede gelir. Satın alma işlemleri öncesinde gerekli bilgileri doldurarak ödeme yapmanız gerekir. Ödemelerde kart bilgileriniz başka kişilerle paylaşılmamaktadır. Bu açıdan sorunsuz şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Teslimat sırasında size gelen pakete baktıktan sonra almanız önerilir. Eğer kargo kaynaklı bir hasar varsa teslim almadan önce firmamıza haber vermeli ve buna göre işlemleri tamamlayabilirsiniz. Manyetik kirpiklerin satın alınma süreci dışında kullanım ayrıntılarına da dikkat etmeniz gerekir. Yani başka kişilere bu ürünü vermemeniz ve de diğer kişilerden bunu almamanız önerilir. Gözlerin hassas olduğunu düşünürsek bu bölgeye takılan ürünlerin de kullanımına özen göstermek gerekir.