Uzun yıllardır Petrol Ofisi kalitesi ve güvencesiyle Karamanlılara hizmet veren Görgülügil Petrol eğitimcileri unutmadı.
 
Firma Müdürü İbrahim Büyükkaymaz yaptığı açıklamada;’’ Petrol olarak Karaman Memur Sen Temsilcileri ile anlaşma imzaladık. Anlaşmamızda Memur Sen üye kartıyla gelen tüm Sendika üyelerine %5 indirim yapmaktayız. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize eskiden de olduğu gibi kaliteli, en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz,’’dedi.
Memursen İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir anlaşmayla ilgili olarak; ’’Daha önce sendika üyelerimizin faydalanması adına 2 petrolle anlaşmış, üyelerimize indirimli yakıt alma imkanı sağlamıştık. Şimdi de Petrol Ofisi Görgülügil Petrolle de anlaşma yaptık. Üyelerimiz üye kartıyla buraya gelip, gösterme suretiyle bu indirimden yararlanabilirler. Yeni üye olup üye kimlik kartları olmayanlar ya da kartları yenilenen arkadaşlar, adlarına düzenlemiş üye kimliklerini sendikamızdan temin edebilirler. Sendika olarak üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz,’’dedi.