Ramazan ruhunu tüm coşkusuyla yaşatmak adına özel olarak hazırlanmış olan Geleneksel ve seçkin yöresel menüleri, üstün hizmet kalitesi, güler yüzlü personeliyle konuklarına unutulmaz bir iftar ve sahur programı yasatmayı hedefliyor.

Ramazan ayında ilk defa kapılarını hizmete açacak olan Sapphire Balo Salonu 1200 kişilik kapasitesi ile birçok kurum ve kuruluşun iftar sofralarına ev sahipliği yapmaya hazır durumda.

Ayrıca açık hava organizasyonlarının ilk akla gelen adresi Gardenia Kır Bahçesi ve sıcacık aile ortamlarının vazgeçilmezi Garden restaurantta misafirlerine hizmet sunacak olan Grand Karaman Convention Center eşsiz lezzetleri, kaliteli sunumu ve bugüne kadar yapmış olduğu birçok organizasyon ile bu konudaki tecrübeleriyle konuklarına unutulmaz bir ramazan ayı vadediyor.

Deneyimli ekibinin güler yüzlü servisiyle Grand Karaman Convention Center,  Sapphire Balo Salonu, Gardenia Kır Bahçesi ve Garden restaurantı ile 10 kişiden 4000 kişiye kadar olan tüm grup organizasyonları için özel olarak hazırlanan leziz iftar menüleri ile siz konuklarını bekliyor.

Özel iftar organizasyonları ve menüler hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0338 221 02 02 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz.