Mehmet Uysal’ın kurucu müdürlüğünü yaptığı Beyaz Kalem Akademi, KPSS, DGS, ALES ve ÖABT kursu olarak 13 yıldır Karaman’da hizmet veriyor. Uysal, KPSS’de Karaman’ın en eski ve en çok tercih edilen kurumu olduklarını, binlerce öğrenci memur olma hayaline Beyaz Kalem Akademi ile kavuştuğunu belirtti.

Yeni eğitim ve öğretim yılında KPSS kursuna ek olarak farklı dalarda da eğitim vermeye başlayan Beyaz Kalem Akademi, mezun öğrencilere yönelik olarak üniversiteye hazırlık kampı hazırladı. Kamp kapsamında kişiye özel çalışma masası, profesyonel koçluk hizmeti, kişiye özel çalışma programı, sosyal aktiviteler ve motivasyon kampı hizmeti verilecek. Katılım sağlayan öğrenciler, verilen hizmetlerin yanı sıra Türkiye geneli 40 adet deneme sınavına katılma imkânı bulacaklar.

MADDİ GÜCÜ OLMAYAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK FIRSAT!

Hazırlamış oldukları üniversite hazırlık kampı hakkında gazetemiz muhabirine bilgiler veren Beyaz Kalem Akademi Kurucu Müdürü Mehmet Uysal, üniversite sınavına girmiş, temeli olmasına rağmen yeterli puanı alamamış, tekrar bir kursa gidecek maddi gücü olmayan öğrencilere yönelik olarak yeni bir üniversite hazırlık metodu sunduklarını söyledi.

Hazırlamış oldukları kampta klasik bir dershane mantığının olmadığını aktaran Uysal, “Hazırlamış olduğumuz üniversite hazırlık kampında, kişiye özel çalışma masası, Türkiye geneli 40 adet deneme sınavı, profesyonel koçluk hizmeti, kişiye özel çalışma programı, sınırsız internet, sosyal aktivite ve motivasyon kampları gibi hizmetler sunuyoruz. Öğrencilerimiz bu hizmeti aylık 500 TL gibi bir ücretle alabilecekler. Sistemden verim alamayan öğrenciler ay sonunda kamptan çıkış yapabileceklerdir” dedi.

KARAMAN’DA MATEMATİK DERSİNİ SEVMEYEN ÖĞRENCİ KALMAYACAK

Beyaz Kalem Akademi olarak matematik kursuda açtıklarını dile getiren Uysal, “Okulda ve sınava hazırlık sürecinde öğrencilerin en çok matematik dersinde başarısız oldukları görülmektedir. Ortaokul, lise ve mezun öğrenciler için 4,6,8 kişilik özel gruplarda seviyelerine uygun şekilde, uzman öğretmenlerimizin eşliğinde matematiği sevdiren bir yaklaşımla kurs veriyoruz” şeklinde konuştu.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİ, LGS’YE KEYİFLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANACAK

LGS’ye hazırlanan 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarakta bir kurs hazırladıklarını aktaran Uysal, şunları kaydetti:

“8. Sınıf öğrencileri iyi bir liseye girebilmek için LGS’ye girmek zorundadırlar. 8. Sınıflara yönelik LGS kursu hizmeti de veriyoruz. Bu kursumuzda yine özel grup şeklinde 8-10 kişilik sınıflarda eğitim veriliyor. Öğrencilerimize alanında uzman öğretmenlerimizin verdiği eğitimin yanı sıra kursumuzun içerisinde en iyi LGS yayınları, Türkiye geneli deneme sınavları, kişiye özel koçluk sistemi, özel çalışma programı ve takibi hizmeti verilmektedir. Ayrıca LGS hazırlık sürecinde stres yönetimi ve motivasyon kampları gibi yeni nesil metodlarla öğrencimizin bu süreci keyifli bir şekilde geçirmesini sağlıyoruz.”

Detaylı bilgi ve iletişim için: (0338) 212 00 30 – 0544 543 21 41

Adres: İsmet Paşa Caddesi LC Waikiki arkası No: 7 Kat: 4 – KARAMAN