Açılış kurdelesini Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ kesti.

Karaman'da sektörünün en büyük temsilcisi olan doğal ve kaliteli ürünleri ile 1987 yılından bu yana pazarlarda faaliyet gösteren Peynir Dünyası, Peynirci Adem markası ile nezih ve hijyenik bir ortamda Karamanlıların hizmetine girdi.

Karaman'da ilk olan dünyaca ünlü Rokfor peynirinden, divle obruk peynirine, küflü peynirden, cheddar peynirine varana kadar onlarca çeşidin yanı sıra camız yoğurdu ve süt ürünleri ile artık nezih bir ortamda Karamanlılara hizmet vermeye başladı.

Bugün saat 14.00'da yapılan açılışa Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış organizasyonunda sosyal mesafeye de dikkat edildi.

Karaman'da tek işi peynir ve süt ürünleri olan ve alanında uzmanlaşmış ekibi ile neredeyse bütün peynir çeşitlerini bünyesinde barındıran Peynirci Adem Karamanlıların damak tadına semt pazarlarının yanı sıra Kemal Kaynaş Caddesi üzerindeki iş yerinden de hitap edecek.