“Yeni mağazamız Güzeloğlu Tarım’ın ikinci şubesi olacak” diyen Güzeoğlu Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Güzeloğlu Cuma günü yapılacak olan açılışa üreticiler başta olmak üzere tüm Karaman halkını davet etti.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Nurullah Güzeloğlu şu ifadeleri kullandı;

Uzun yıllardır tarım sektöründeyiz. Hem üretim alanında hem de zirai ihtiyaçların tedariğinde Karaman’da hizmet veriyoruz. Her geçen yıl gelişen şehrimize ve Karaman çiftçisine daha güzel bir ortamda daha bol çeşit ile hizmet vermeyi planladık. Yeni tarım marketimizde; tohum, sulama sistemleri, gübre, ilaç ve bitki besleme gibi çiftçinin olmazsa olmaz ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tarım üzerine dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen firmalarının bölge bayiliklerini bünyemizde bulundurarak bu ürünleri Karaman çiftçisine sunuyoruz.

Bunu yaparken de kalite önceliğimizi eskiden olduğu gibi yine ön planda tutacağız. Bunun yanı sıra çiftçimizin en uygun şartlarda alışveriş yapabilmesi için birtakım teknikler geliştirdik. Kısacası bu mağaza kaliteyi ekonomik ölçülerde sunacak. Yöresel yemek ikramlarımızın da olacağı yeni iş yerimizin açılışına tüm Karaman halkını bekliyoruz.

Güzeloğlu Tarım Market 30 Eylül Cuma saat 14:00’te açılacak.
Adres: Osmangazi Mahallesi İbrahim Öktem Bulvarı No: 98 Karaman (Sanayi Sitesi Karşısı Öğrenci Yurdu Yanı)